De steun van een begrafenisondernemer

Als begrafenisondernemer begrijpen wij als geen ander dat het overlijden van een dierbare een emotionele gebeurtenis is. In deze ingrijpende tijd is het belangrijk om te kunnen rouwen en om de zorg voor de begrafenis uit handen te kunnen geven. Een betrouwbare begrafenisondernemer kan hierbij een waardevolle steun zijn. Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaar en dag een begrip in Vlaardingen en de ruime omgeving. Het was in begin jaren ‘60 dat de heer P. den Hollander begrafenissen is gaan verzorgen. In 1984 heeft zijn oudste zoon Theo den Hollander (1952) de onderneming voortgezet. Sinds januari 2009 is ook kleinzoon Patrick den Hollander (1976) werkzaam voor de onderneming.

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer?

Neem contact met ons op Email ons direct

Waarom u ons als begrafenisondernemer in vertrouwen kunt nemen

Wij begrijpen als ervaren begrafenisondernemer in Zuid-Holland dat elk afscheid uniek is. We nemen daarom uitbundig de tijd om uw wensen te bespreken in een persoonlijk gesprek. Velen hebben hun vertrouwen aan ons willen geven. In de bezoeken aan de familie voor het regelen en uitvoeren van de begrafenis en het verrichten van de nodige formaliteiten doen wij er alles aan om dit vertrouwen waar te blijven maken. Wij creëren daarna met u een respectvolle begrafenis die past bij uw dierbare. Als uitvaartondernemer in Zuid-Holland vinden wij het van groot belang dat de begrafenis zo wordt geregeld, dat deze geheel aansluit bij de opvattingen en wensen van de familie. Ook al zijn wij als begrafenisondernemer gevestigd in Vlaardingen, verzorgen wij door heel Zuid-Holland begrafenissen. Heeft u bijvoorbeeld een begrafenisondernemer in Rotterdam of Den Haag nodig? Ook dan staan wij voor u klaar met professionaliteit en discretie. We zorgen ervoor dat alles soepel en zorgeloos verloopt. Zo kunt u zich focussen op wat in dit droevige tijdperk echt belangrijk is; het rouwen en het samen zijn met uw dierbaren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Als uitvaartondernemer in Zuid-Holland zijn wij er om u te helpen in deze lastige tijd. Juist in dit soort droevige omstandigheden is het van groot belang dat de begrafenis zo wordt geregeld, dat deze geheel aansluit bij de opvattingen en wensen van de familie.